2004-ben egyedül, most családjával együtt vándorol ki a színész - legalábbis a Bors Online szerint. Munkákat is úgy vállalt el, hogy a nyár végére szabad legyen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
persze hogy lelép mert nincs film ,nincs itt semmi . :-(
A vajnára rábízták a pénzt az meg úgy döntött nem ad belőle senkinek .:-(
Az egyablakos film finanszírozási rendszer keretében fogta behúzta az ablakot és kiírta hogy mingyán jövök ,oszt lelépett azóta is bottal ütik a nyomát :-(
Senara
Vigye az érettségi bizonyítványát is
Tootsy
Nem sikerult ez mar Kabos Gyulanak, meg Javor Palnak, de Hofinak sem... Sikerult a haboru utan Szabo Sandornak (aki aztan hazajott es itthon is hunyt el), es Banfalvi Aginak... Ha valaki nem beszeli az orszag nyelvet, akkor inkabb maradjon otthon, vagy fogadja el, hogy nem fogjak Brad Pittkent fogadni, kezelni,...:o((
Egy szinesz a nyelvebol el, kulonben sosem fog a kozonseggel kontaktust talalni, anelkul meg ez sem megy...
.:o(((
darwin
@Tootsy: Tündér vagy!A német,az orosz jobban megy.Az angolra nincs fülem.Elmentem angol nyelvtanfolyamra,az írott angollal semmi bajom,alapfokú nyelvvizsgám van,el is mondom amit szeretnék,de nem értek semmit.
csa-csa
" ..az sem biztos, hogy valaha még hazajönnek."
Igaza van! vissza se nézze erre a szemétdombra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.