Paudits Béla jelenleg egy kis budapesti lakás penészes falai közt húzza meg magát, amely még szigeteléssel sem rendelkezik.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@Macsi: Durva bizony. Az meg még durvább, mikor azon feszített a 90-es évek elején, hogy Amerikából hozott gyémántokkal üzletel, és esténként százezreket kártyázik el.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
De azt hiszem, mindkét művésznél anno nagy súllyal estek latba a hakni pénzek, amiknek nem nagyoon volt nyoma. Adót nem fizettek utána, könnyen jött, könnyen ment, mint ahogy a Jászai Mari dijért kapott is elhussant.
martinpalermo
A művész világ nem minden tagja adócsaló--de vannak bizony ott is ,akik csak szurkolók!--s elismerésre" ácsingózók"-és persze irigyek is!
silber13
Persze, hogy sokan vannak, akik elismerésre" ácsingóznak, mert elismerésként egy helybéli nagykutya esetleg megveregeti a vállukat, de más nem jut. . A haknikat meg elviszik a pesti előadók, és "művészek." Zenében még rosszabb, mondhatni tragiuks a helyzet!
Mobil123
Sajnálom mint embert!! Na de minden évben karácsony előtt előkeveredni mindig ezzel??!! Hányan vannak az országban akik így vagy még ennél rosszabb helyetben élnek!? És NEM jelennek meg hírként.
kedwes
Az a gond, hogy amikor szaladt a szekér, akkor csak dőzs ment, de a jövőről való gondoskodás nem volt fontos.
Arról nem beszélve, hogy Béla, anno elég érdekesen beszólt a magyar színész világnak. Aztán, amint nem jött be a gyémánt biznisz és „visszatért”, még túl sokan emlékeztek a mondataira. Így nem csoda, ha nem foglalkoztatták.
De nem kell elfelejteni, hogy legalább 2 millió – névtelen - ember „éledezik” ma Magyarországon hasonló körülményekbe szorulva!
Csak őket nem emlegetjük, nap mint nap!
Nil
Volt lehetőségük félretenni. Sokaknak nem. Mégsem siránkoznak. Én szerettem mint művészt. De ez nem hat meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.