Már soha nem derül ki, hol lehet egy zsák gyémánt – már ha csakugyan volt, s nem csak egy legenda ez is a tömérdek közül –, amely a világ leghíresebb rablója körül kering. Ronald Biggs tegnap, hosszú betegeskedés után elhunyt.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

martinpalermo
Az ,már akkor gazdára talált,vagy a rabláskor,vagy a nyomozás közvetlen kezdetén,vagy kellett a szökéshez,vagy a kirabolt bank, kis biztosítási bónusza lett.Vagy akármi más:-)
silber13
@Dulcinea: Szerintem eszük ágában sincs keresni a nemlétezőt.!:-))
Dulcinea
@silber13: Nem biztos, hogy nem létezik...hiszen a cikkben az vagyon írva, "Például azt: csakugyan elrabolt-e a vonatról egy zsák csiszolatlan gyémántot is. S ha igen, hol lehet? Ki, kik viselhetik őket, nyilván azóta már feldolgozott formában? A rendőrség is mélyen hallgat erről: talán még mindig keresik a drágaköveket. "

És tudod amiről a rendőrség mélyen hallgatni szokott, az valami általában valahol valamerre...létezni szokott!:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.