A vasárnapi Bors minden héten megválasztotta a hét lúzerét. Most önökön a sor, hogy eldöntsék, közülük ki volt az év lúzere! A jelölteket tízes csoportokba sorsolva mutatjuk be, ahonnan az első három jut a fináléba, hogy aztán a Bors december 31-i számából kiderüljön, ki az év lúzere!

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
@Meine Ehre heisst Treue: Nem érdekel hogy élnek , fontos közszereplők és azon látni hogy a pénzük csak szerencse műve hogy amikor ki kell lépni a nemzetközi színtérre ahol nagyon erős verseny van azon nyomban alul maradnak és nevetségessé teszik magukat és állandó okoskodásuk ellenére a hozzá nem értésükről tesznek tanúbizonyságot . :-(((((((((
Meine Ehre heisst Treue
@dömdödöm: Ok, de ettől még a lényeg nem változik.
dömdödöm
@Meine Ehre heisst Treue: de változik ,mert mondhat bárki bármit
2013 ban az amszterdami 8 :1 volt a legnagyobb pofon amit kaptunk és ezért az ebben résztvevő összes szereplő az év lúzere a zorbánnal és a csányival az élen szerencsétlenek és még ők hangoztatják hogy a haza mindenek előtt , lóxart sem tesznek ami ennek a népnek a javát szolgálná :-)
Meine Ehre heisst Treue
@dömdödöm: A lényeg alatt a vagyoni helyzetüket értettem. Az nem változik.
A többit illetően igazad van.
Levendula
@Szvetlana: Kérlek, ne győzikézzed ezt a díszpintyet...
Szvetlana
@Levendula: felőlem krumplibogár is lehet:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.