Otthon sosem látta lányát meztelenül Ica néni, így a VV 6 első napjai kemény megpróbáltatások elé állították – írja a Bors.

Ica néni a Borsnak mesélt először gyermeke személyes tragédiájáról és arról is, hogy mit érez most, hogy a lánya főműsoridőben italozik, s ennek hatása alatt nemkívánatos helyzetekbe kerül.

Istenfélő édesanyja kiborult VV Alexától

"Nagyon szerette őt az apja, de sajnos elhunyt, amikor Alexa hatéves volt. Egyedül maradtam a három gyerekkel, igaz, egy ideje van nevelőapja, akivel jól kijön. Az édesapja hiányát azonban a mai napig érzi" – mesélte a lapnak.

Ő az életem értelme, így viszem a keresztem, és vasárnap azért imádkozom majd, hogy bárhogy is lesz, az váljon a hasznára. Az Isten döntsön a sorsáról, és az legyen vele, ami a javára válik. Csak a lelke ne sérüljön, ha ki kell jönnie – mondta az édesanya.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
@sokanvagyunk: A mi lelkünkre bezzeg nem gondoltak, még ha nem is nézzük azért naponta láthatjuk ,mert valahonnan csak előugrik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sokanvagyunk
A szelíd mosolyú lánykáját jobb is, ha nem nézi! - és úgy látom, nem a lelkét teszi ki a bent lévő baromarcúaknak, mert azt jelentkezésekor nem találta... :))
varrólány
@sokanvagyunk: A mi lelkünkre bezzeg nem gondoltak, még ha nem is nézzük azért naponta láthatjuk ,mert valahonnan csak előugrik.
lópicigáspár
Ha akarnám se tudnám nézni! A Digi volt olyan nagyvonalú, hogy megkíméljen ettől a sz@rtól és nem sugározza a retekklub ezen szegmensét! :-)
lenhardtibolya
Nem nézem az említett műsort, így a lány viselkedéséről csak annyit tudok, amit a cikkben olvastam, de ennyi is elég ahhoz, hogy az istenfélő édesanyának azt üzenjem, hogy nem elég imádkozni, a gyermeknevelés mindenképpen sokkal több és felelősségteljesebb dolog ennél. Most a képernyőn azt láthatja viszont, amit elhibázott leánykája nevelésekor...
keresztapa
Kedves anyuka! Imádkozás mellett, avagy azzal együtt, kell a gyereket tisztességre, önmérsékletre, közösség elvárásának megfelelő magatartásra, tudatosan rávezetve, szeretettel nevelni. Sajnos ez a nevelés, magának nem egy siker történet, szégyen is
csak annak, akinek szégyenérzete a valóságban is jelentkezik!
csabee.m
Van egy kor, amitől a szülőnek szembesülnie kell saját bűneivel a gyermeknevelés terén és van egy kor, amikortól a gyerek nem hibáztathat senkit sem a múltja miatt. Ez a Ptk. és a Btk. szerint szabályozott a földi létben, Isten előtt pedig az első tudatos ellenszegüléstől.
A háborúk utáni generációkban is sokan apa vagy anya nélkül nőttek fel - és lettek becsületes emberek. Az anyuka bűne az, hogy gyermeke nem kapott határozott útmutatást és megfelelő időben tiltást!
jancsik68
Lám-lám ide vezet a keresztényi álszenteskedés.Leánykájának meg kellett volna magyarázni a valóságot s akkor nem a" való világban "találkozott volna vele először.Most már akár imamalmot is vehet,az sem segit.
picike
nem kereszténynő az a mama csak eljár a templomba néha nem ismeri a lényeget sem .nem a keresztényeket kell szidni hogy ő mit nevelt amit lát a gyerek no de az élet zajlik,vannak emberek a pénzért sok mindent megengednek maguknak ennyi
csabee.m
@jancsik68: Szeretettel:
Az álszenteskedés csak keresztényieskedő lehet, de semmiképpen sem keresztényi.
A keresztény ember nem álszenteskedik. A probléma az, hogy ez utóbbi embertípus hiánycikk!
keresztapa
Az anyukának annyi a szégyenérzete, mint lányának a keresztény neveltetéshez, viszont a társadalom az álszenteket kiveti magából.
Mint ahogyan lányának viselkedését, megunva kivetette szimpátia
értékelésnél! Kár volt ezt a lányt a társadalom nyakára küldeni, röhej tárgyává tenni, ferde hajlamával női nemet gyalázni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.