Otthon sosem látta lányát meztelenül Ica néni, így a VV 6 első napjai kemény megpróbáltatások elé állították – írja a Bors.

Ica néni a Borsnak mesélt először gyermeke személyes tragédiájáról és arról is, hogy mit érez most, hogy a lánya főműsoridőben italozik, s ennek hatása alatt nemkívánatos helyzetekbe kerül.

Istenfélő édesanyja kiborult VV Alexától

"Nagyon szerette őt az apja, de sajnos elhunyt, amikor Alexa hatéves volt. Egyedül maradtam a három gyerekkel, igaz, egy ideje van nevelőapja, akivel jól kijön. Az édesapja hiányát azonban a mai napig érzi" – mesélte a lapnak.

Ő az életem értelme, így viszem a keresztem, és vasárnap azért imádkozom majd, hogy bárhogy is lesz, az váljon a hasznára. Az Isten döntsön a sorsáról, és az legyen vele, ami a javára válik. Csak a lelke ne sérüljön, ha ki kell jönnie – mondta az édesanya.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
@sokanvagyunk: A mi lelkünkre bezzeg nem gondoltak, még ha nem is nézzük azért naponta láthatjuk ,mert valahonnan csak előugrik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
Kedves anyuka! Imádkozás mellett, avagy azzal együtt, kell a gyereket tisztességre, önmérsékletre, közösség elvárásának megfelelő magatartásra, tudatosan rávezetve, szeretettel nevelni. Sajnos ez a nevelés, magának nem egy siker történet, szégyen is
csak annak, akinek szégyenérzete a valóságban is jelentkezik!
csabee.m
Van egy kor, amitől a szülőnek szembesülnie kell saját bűneivel a gyermeknevelés terén és van egy kor, amikortól a gyerek nem hibáztathat senkit sem a múltja miatt. Ez a Ptk. és a Btk. szerint szabályozott a földi létben, Isten előtt pedig az első tudatos ellenszegüléstől.
A háborúk utáni generációkban is sokan apa vagy anya nélkül nőttek fel - és lettek becsületes emberek. Az anyuka bűne az, hogy gyermeke nem kapott határozott útmutatást és megfelelő időben tiltást!
jancsik68
Lám-lám ide vezet a keresztényi álszenteskedés.Leánykájának meg kellett volna magyarázni a valóságot s akkor nem a" való világban "találkozott volna vele először.Most már akár imamalmot is vehet,az sem segit.
picike
nem kereszténynő az a mama csak eljár a templomba néha nem ismeri a lényeget sem .nem a keresztényeket kell szidni hogy ő mit nevelt amit lát a gyerek no de az élet zajlik,vannak emberek a pénzért sok mindent megengednek maguknak ennyi
csabee.m
@jancsik68: Szeretettel:
Az álszenteskedés csak keresztényieskedő lehet, de semmiképpen sem keresztényi.
A keresztény ember nem álszenteskedik. A probléma az, hogy ez utóbbi embertípus hiánycikk!
keresztapa
Az anyukának annyi a szégyenérzete, mint lányának a keresztény neveltetéshez, viszont a társadalom az álszenteket kiveti magából.
Mint ahogyan lányának viselkedését, megunva kivetette szimpátia
értékelésnél! Kár volt ezt a lányt a társadalom nyakára küldeni, röhej tárgyává tenni, ferde hajlamával női nemet gyalázni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.