Júniusban érkezik Stohl András negyedik gyermeke. Nem akármilyen hírnek örülhettek az ultrahang után.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macsi
vajon tart majd apuka tejfakasztó bulit? Mert akkor jó lenne, ha kihirdetné, hogy hol lesz és akkor két napig senki sem megy arra sem gyalog, sem kocsival... :P
valentin641
Nagyon szeretném tudni,hogy ki az aki ennyire gardírozza ezt a féreg Stolt,mert az biztos hogy annyi balhé után amit ez a drogos alkoholista már ezidáig elkövetett egy közönséges halandót legkevesebb 8-10 évre becsuktak volna ez a főtetű meg megúszta ,mint tudjuk 6-azaz hat hónap letöltendő legenyhébb fokozatú sittel ahonnét még szabadságra is mehetett.Ugye ezt nevezik egyéni elbánásnak,nem igazságos,hanem egyéninek!Olvastam valahol,hogy ez a patkány a legnépszerűbb magyar férfiszínész.,nem tudom,hogy ezt ki állapította meg,de ha ennyire kedvelik egymást akkor,hogy én is hozzá járuljak az örömükhöz szívből kívánom ,hogy ragadjanak össze!!!
Nakimaga
A gyermekek problémája,hogy nem választhatják meg szüleiket !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.