Szülei elváltak, ami helyrehozhatatlan törést okozott a tini életében. Mire rányitottak a fürdőszobában, már késő volt.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csa-csa
ezért? a fél világ elvált!
dilinyós!
varrólány
@csa-csa: Ő érzékenyebb volt, és elég baj a sok válás mert a gyerekek a legnagyobb szenvedők ilyenkor.Ha belegondolok hogyha a szüleim elváltak volna annak idején talán bele is őrültem volna én is.
csa-csa
@varrólány: ugyan már! Nagy szavak! biztos stresszként élted volna meg, de hidd el kevesen fogják fel ilyen tragikusan! Ahány kölyköt láttam már akiknek az volt a lényeg, az egészben, hogy most akkor kevesebb lesz- e a zsebpénze!
Másik
@csa-csa: Én úgy olvastam valószínüleg azért, mert a nagyszülőknél helyezték el, hónapok óta készült az anyja látogatására, aki nem ment el.

Azért nem mindegy, hogy egy válás után legalább az egyik szülőnél marad-e a gyerek, aki ilyenkor jobban is figyel rá, vagy rögtön elveszti mind a két szülőt.
Ki tudja a nagyszülőkkel milyen kapcsolata volt előtte. Én is "kiborultam volna", ha anno ilyen esetben az egyik nagyszülőmnek adnak, ugyanis nem igazán volt kapcsolata velünk.
A zsebpénz azoknak fontos, akiknek a szülei a törődés hiányát azzal kompenzálják. Na ők tényleg nem kötik fel magukat (szerencsére), mert sajnos megszokták, hogy a szülők nem foglalkoznak velük.
varrólány
@csa-csa: Azt persze senki nem tudhatja mi történik egy gyerek lelkében . Az meg már baj ha csak a pénz motiválja a gyereket is, akkor valószínűleg a szülő is olyan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.