A január tökéletes arra, hogy összegezzük az előző esztendőt, így nem véletlen, hogy egyre másra jelennek meg a listák és rangsorok. Az egyik ilyen a TripAdvisor legjobb hoteleket felvonultató lajstroma, amelyben akad jó néhány érdekesség még burzsuj szemmel is. A Travelers’ Choice számos kategóriában kerül kiosztásra: a világ legjobb szállodája Svájcban található, de ha igazi luxusra vágyunk, akkor Dél-Afrikába kell ellátogatni, míg Magyarországon még mindig a Four Seasons Gresham Palace Budapest a nyerő. [...] Bővebben!

Forrás: Burzsuj
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

modera
A Four Seasons valóban kiváló, ezt tanúsíthatom, simán nyugati színvonalú.
varrólány
Én olyan földhöz ragadt vagyok, engem a falusi turizmus jobban izgalomba hoz!
silber13
@varrólány: Az az igazi, annak van bája, természetessége ismét felfedezni és újra és újra ratalálni a már-már elvesztett természetre. Az mindennél többet ér.
silber13
@silber13: És ettem búbos kemencében sütött flnom házikenyeret, ittam a hegyoldalból fakadó, üvegkancsót bepűrűsitó forrásvizet, magot szórtam a házi galamboknak, tyúkocskáknak és locsoltam a kertet és köszöntem a szomszédoknak, de nem hiányzott a borravaló reményében tüsténtkedő pincér, londiner stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.