A tisztiorvosi szolgálat vizsgálatot rendelt el egy forgalomba került fűkeverékkel kapcsolatban. A hivatalosan füstölőként forgalomba került szert Ausztriában már betiltották. Magyarországon egyelőre szabadon lehet árulni és venni a fűkeveréket.

Forrás: haon.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szabosa
@zsolti: :)))) hát nem akarod észrevenni, hogy ennek a kormánynak többet ér egy halott magyar mint egy élő nyugdíjas vagy egy munkanélküli? Ezek leszarják az egészségünket, a terv, hogy dögöljünk minél hamarabb és minden törekvésükkel azon vannak, hogy az esetleges ellátás nekik ne kerüljön pénzbe. Ezért emelik a nyugdíj korhatárt, hogy ne kelljen fizetni, hiszen sokan meg sem fogják érni.... ki van ez találva! :)))
szabosa
@Evikati: :)) teljesen egyetértek! én leszoktam a cigiről 10éve de előtte azért füstöltem rendesen vagy 32 éven át, napi 2-3 dobozzal. A fű és egyéb stimuláló szerek sohasem vonzottak é ski is maradta az életemből. A családomban senki sem dohányzik és nem drogozik, nálunk ez a természetes. Én elítélem a drogot de nem tíltom mint ahogy az alkohol fogyasztást sem. Én elég radikális vagyok miközben csapongok a szélsőségek között de a határokat nem lépem át! arra vigyázok! :))))
Lehet ezért sem tiltanám a drogot bár beszélni kell róla folyamatosan, főleg a velejáróiról, következményeiről és nem tiltanám az ittas vezetést sem hiszen tiltás ellenére is létezik. feltételezem, hogy mindenki tisztában van önmagával, képességeivel, ezért mindenki maga döntse el, hogy mennyit engedhet meg önmagának. DE! :) amint elkövet valamit befolyásolt állapotban az a saját felelőssége és ezért a létező legszigorúbb büntetést rónám rá tettének függvényében. :))
Evikati
@szabosa: Meglepett, hogy ilyen régi témára reagáltál! Egyetértek veled, szép napot:-)
gondolkodo
@szabosa: "...nem tiltanám az ittas vezetést sem, hiszen tiltás ellenére is létezik...", ebben - szigorúan szerintem - van eg kis logikai bukfenc: ez okfejtés alapján a gyilkosságot sem kéne tiltani.
Ha már itt tartunk, ne tiltsuk az ittas vezetést! - de tiltsuk az okozott forgalmi akádályoztatást, a mások testi épségének és tulajdonának veszélyeztetését, baleset estén ítéljük meg szándékos cselekménynek, fizettessük ki vele a felmerülő ÖSSZES eü. ráfordításokat! Lehet, nagyobb visszatartó ereje lenne ha tudná, életük végéig a - netán egyszeri - vétke miatt Neki kell gondoskodnia a megrokkant vagy elhúnyt vétlen áldozat családjáról!
Kellemes hosszú hétvégét Neked és Mindenkinek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.