Megszületett a leghíresebb amerikai nagycsalád, a Duggar família 18. gyereke. Jordyn-Grace Makiya Duggar császármetszéssel született csütörtökön 3,26 kilogrammos súllyal, 51 centisen.

Forrás: 123.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hoppare
Nincs az a pénz/nő, amiért/kinek ennyi gyereket csinálnék!
bogyó
vajon valami vallási okból szült ennyi gyereket? amennyit a "jó isten ad" alapon?!
charlie
@bigyobogyo: "Ő a jóisten legszebb karácsonyi ajándéka"

elég valószínű.
Evikati
Ha ennyit nem is de tízig én is elmentem volna. Nem vallási okokból, hanem azért mert nagyon szeretem a gyermekeket. Soha nem voltak meg az anyagi feltételek. Csak ez az egy tartott vissza. Így sajnos csak önmagunkat pótoltuk:-)
bogyó
@Evikati: 10?? én is szeretem a gyerekeket és még simán szülhetnék,de pont elég a három.már nagyok és úgy,ahogy önállóak.már nem hiszem,hogy lenne elég türelmem egy picihez.
Evikati
@bigyobogyo: Alig várom, hogy szülessen a következő unokám. Nagyon szeretek babázni, nagyobb türelmem van hozzájuk mint a felnőttekhez. Az anyagi háttér alatt azt értettem, hogy semmi mással nem foglalkoztam volna, csak a gyerekekkel. Egyéb teendőket a segítők végezték volna.:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.