Szexről, újrakezdésről és híres emberekről is ír új könyvében Zalatnay Sarolta. Az énekesnő idén ünnepli pályafutásának ötvenedik évfordulóját, s mindent meg is tesz azért, hogy a kerek évforduló emlékezetes maradjon.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nakimaga
Emlékeim között szerepel a 17 éves ,copfokkal villogó kis tini ,akinek a megjelenésében már akkor olyat láttam,amitől azóta is utálom !
silber13
@martinpalermo: Saját maga szedte fel azokat a deszkákat.Azt hitte, azonnal új szinpadot kap, minden hozzávalóval. Hát nem kapott. Most írt, ( vagy más írta ) egy "botránykönyvet", ami újabb pereket fog hozni!
martinpalermo
@silber13: Az a baj ebben az országban,hogy itt minden előfordulhat,----sőt annak az ellenkezője is.Itt nagy kavarás van sajnos !
varrólány
Tavaly volt koncert műsora a Tv-ben, nem playback-ről , de borzalmasan énekelte el a régi dalokat rossz volt hallgatni.
silber13
@varrólány: Számomra a legrémesebb koncertje az volt, amikor megpróbált felkapaszkodni. Janis Joplint majmoni. Nem utánozni, majmolni! Nem jött össze Nem csodálom.A veréb sem tudja felemelni a sast!
pacsni
Cini! gratulàlok az uj konyv megiràsàhoz, remèlem olyan hires neveket hozol elo, hogy tènyleg mindenki meglepodjon. Nekem megvan minden megjelent konyved, nagyon tetszet, megvan minden lemezed a legelsotol az utòlsòig. Sot règi TV felvèteleid is megvannak. Nagyon szèpek, visszagondolva a règi èvekre, milyen helyes aranyos voltàl, nagyon tetszik a hangod nagyon szèpek a szàmaid. Tevoltàl a pèldakèppem, sajnos az ido mindenkifelett mulik. Tovàbbi sok sikert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.