Őrült nagy mellénnyel készül Dávid a vasárnapi párbajra, szerinte Vikinek esélye sincs ellene, kiesik, s végre nyugalom lesz a villában. A sármos fiú két fontos dologra azonban nem gondolt: az egyik, hogy a nézők nem a nyugalomra kíváncsiak, sőt!

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

martinpalermo
Nah megnéztem--elveimmel ellentétben ezt a videót.Ez valami fertő--idegbeteg sírós- nők bálványa,és beteg elméjű életkép,jövőkép nélküli alakok.És valaki közülük, baromi nagy "jutalmat" kaszál, s majd a többiből celebet varázsol, a nem kevéssé színvonaltalan gondolkodású szurkoló táboruk,kereskedelmi TV-k.Hol az oktatási, a kulturális tárcák,a televíziózást felügyelő Intendáns?
varrólány
@martinpalermo: Gondlom , azóta se heverted ki a nagy "élményt"!:-)
martinpalermo
@varrólány: Szörnyű na SZÖRNYŰ! Most először---és aztán sosem.A társadalom alja.Ezekkel nem heveredek le:-)))
varrólány
@martinpalermo: Sosem lehet tudni a bezártság mit hoz ki egy emberből. De itt már eleve úgy lettek válogatva nehogy kompatibilisek legyenek egymással.
Némelyiknek fogalma nincs hogyan kell tolerálni egy másik ember viselkedését. Gyanítom direkt is feszültséget generálnak a nézettség miatt.
Ezekkel kellene együtt lennem nálam is szakadna a cérna ,ajaj de még hogy dobálnám az orsót rájuk!:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.