Gyönyörű volt, és könyörtelen, imádták hívei és gyűlölték ellenségei. Ő volt a reneszánsz hölgyeszmény megtestesítője. 10 éves korában férjhez adták. Nem volt ez furcsa abban az időben, a házasságokat gyerekfejjel megkötötték, de a leány 14 éves koráig nem hálták el. Többnyire.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Nőkorszak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Nem aprózta el az életét,de a környezetét is kordában tartotta ! :)
Nőkorszak
@Nakimaga: Volt a Borgiák sorozatban egy rész, ami arról szólt, hogy Cesare Borgia be akarta venni Frolí várát. Akkor állt fel a várfalra Caterine, felkapta a szoknyáját és kiabálta, hogy megvan mindene, tud új gyerekeket szülni, akik majd bosszút állnak érte. Nagyon hatásos jelenet volt. :D
Nakimaga
@Nőkorszak: szívesen nézem,a történelmi témákat bemutató filmeket ! :)
Nőkorszak
Persze a Borgiák és a Tudorok készítői is nagyrészt a szexre mennek rá, tudják, hogy ezzel lehet eladni a filmet, és persze kicsit bele is nyúlnak a történelembe, mert mondjuk itt, ez a várfalas történet is az Orsik támadásakor és nem Cesare Borgia fellépésekor történt, de oda se neki. :) Nekem így is tetszett. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.