A hivatalos szervek úgy vélték, a korábban rokkantsegélyen élő, többféle betegséggel küzdő férfi elég jól van ahhoz, hogy munkát keressen, ezért megvonták tőle a járulékait. Amikor legközelebb a hatóságoknak dolguk akadt vele, szerencsétlen ember már halott volt: szó szerint éhenhalt. Megrázó történet.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@bárzongora: Pld. a festmény árából jutott volna neki és a hozzá hasonlóknak!
nahát
Még jó hogy nem is Magyarországon történt, persze ezt kihagyták a cikkből!
silber13
@nahát: Kihagyták??? Hűha!!! " Tették mindezt anélkül, hogy az angliai Bamptonban élő férfit hosszú évek óta kezelő háziorvost megkérdezték volna..." Mert mit is hagytak ki??Elolvastad a cikket, vagy csak dibpergés kommentet írtál?
nahát
@silber13: Nem én vagyok az egyetlen akinek nem tűnt fel! Azoknak még sem ugatsz!
silber13
@nahát: Ugatni te szoktál.És válogasd meg azt a csekély szókincsedet!
nezelodo
Az nálunk tényleg nem eshet meg, hogy valakit az út szélén hagyjon a kormányunk. Előtte gondosan belerugdalják az út menti vizesárokba megfulladni, hogy ne sokat szenvedjen. Aztán majd a kampányban szenté avatják magukat a könyörületességükért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.