Idén három új aréna is átadásra kerül hazánkban, ezek közül legelőször a felcsúti stadionban rendeznek majd meccseket. A Puskás Akadémia otthonát ötven nap múlva avatják fel. Célegyenesbe érkezett a munkafolyamat Felcsúton, ahol a tervek szerint április 21-én, húsvéthétfőn kerülhet sor a 3900 férőhelyes Makovecz-stadionként elhíresült létesítmény átadására. Ez azt is jelenti, hogy az új, épülő stadionok közül – Debrecenben és az Üllői úton is előrehaladott fázisban tart az építkezés – ezt avatják fel idén elsőként. Az átadás időpontja nem véletlen, hiszen ezen a napon rendezik a Puskás-Suzuki-kupa döntőjét. Szöllősi György, a Puskás Akadémia sajtófőnöke szerint fontos üzenete van, hogy egy ifimeccsel debütál az aréna, hiszen az elsősorban az utánpótlásnak épül, amellett persze, hogy a felcsútiak NB I-es csapata is itt játssza majd a hazai találkozóit.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Az ellenzék helyében minden rokkantat akik havi 28 ezerből élnek ideszállítanék busszal és megmutatnám nekik, ez a ti elvett pénzetekből van!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@kukac50: Csak már ott tartanánk! egyébként egy nyugdíjas bekiabált az egyik felcsúti mérkőzésen, mikor valami drága pénzen vett csatár szaladt arra, hogy "Ott szalad a nyugdíjam!" Én is kiabálhatnám, hogy ott szalad a segélyem!
kiskutyauto
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
kamazuka
Állati szerencse,hogy nem colosseumokat épít ez a kis mágnás.
tavaszi
@kiskutyauto: ...kedves barátom ez nyilt uszítás ..és életelleni cselekedetre felhívás...szégyeld magad.
kiskutyauto
@tavaszi: Hát az is jó nagy idióta barom, aki komolyan veszi... ;)
Egy ilyen 'uszítás" még valóban veszélyes lenne mondjuk Nigériában vagy Afganisztánba... Az Európai Unióban nevetséges, mivel lehetetlen ilyet végrehajtani, hacsak nincs már anarchia és káosz, ám utóbbi esetben meg már úgyis mindegy... gondolkodni még nem tilos.. hazaáruló viktátor még nem tiltotta be egyelőre.. ;)
kukac50
@Desischado: A Finek ellen is leégtünk,Minek kell akkor stadion.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.