Pataky Attilával megint felvették a kapcsolatot az űrlények. Az énekes először megijedt az idegentől, de az rámosolygott, és megsimogatta belülről – írta a Bors.

Pataky Attila pár héttel ezelőtt ismét találkozott egy földönkívülivel. A Fiastyúk csillaghalmazból érkezett ufonauta különleges gesztussal adta az énekes tudtára, hogy nagyra értékeli eddigi zenei tevékenységét – számolt be a Bors.

Egy jó hónappal ezelőtt találkozhattam egy Plejádok-belivel. Megkaptam ezt a kegyelmet, örültem neki, de az életem ettől még megy tovább. Amennyit elmondhatok erről, az annyi, hogy valaki által találkozhattunk. Nagyon jól érzékelhető volt, amikor először egymás szemébe néztünk. A szeme abszolút különvált a testtől, ami egy égő, érdekes, csuda forma volt, azon keresztül küldte át a gondolatokat. A teste egy felvett alak volt, amit éppen kitalált hozzá. Az első benyomásom az volt, hogy a szeme megütött, csapódott valahol a tarkómon hátul, a koponyámon belül. Megijedtem tőle egy pillanatra, a következő pillanatban pedig – hogy érzékeljem, ez valóban megtörténik – egy „földi-szerű" mosolyt kaptam – mesélte a lapnak Pataky Attila.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pictor
Ez már a stroke előjele, és a korral jár Attila!:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
@Desischado: @karma1: Az itt a gond, hogy egy ponton túl nem lehet eldönteni, hogy most a gyógyszer gurult el, vagy éppen ellenkezőleg, többet vett be mint kellett volna.
Dr plágium
Atis! Máskor ne keverd az alkoholt, a drogot és a gyógyszert! Ezek együtt komoly mentális problémákat okoznak!
bretagne
@Dr. Felipe: Vannak már így is elegen @ miazavalami: Ez már nemcsak a fantázia! Sokkal súlyosabb!
összefogás
@mariaberta: Már ideje lenne, ha magukkal vinnék, nem csak ezt a beteget, ha nem a többi betegelméjű FityeSSes bandát is.
Desischado
@összefogás: Szerintem még az ufóknak sem kellenének!
kata53
Csak a UFÓK! Amagyarokmak több eszük van! Le se ...fütyülik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.