Mennyei ételek készítésének lehet főszereplője a konyhában az olívaolaj, hiszen a mediterrán konyha nélkülözhetetlen hozzávalója. Ki ne ismerné az olajfa terméséből, az olajbogyóból préselt sárgás színű, jellemző illatú folyékony növényi zsiradékot? De vajon azt tudtátok-e, milyen sokoldalúan felhasználható a konyhán kívül is? Bizony.

Forrás: evamagazin.hu
Feltöltő: evamagazin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.