„Visszaadjuk az állam által adott kampánypénzt az embereknek, hogy ne az oligarchák és a külföldi kézben lévő multi reklámcégek gazdagodjanak" - szólt a JESZ ígérete, ami azóta is csak ígéret maradt.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
A biznisz pártok már csak ilyenek. Csak a közpénzekre ácsingóznak és még volt pofája a rohadék fideSSnek azt hazudni hogy ez a választási rendszer az olcsóbb. Hazudnak mint mindig.
Csak a nyomdai költség 200 millával több 4 évvel ezelőtt és ez csak egy tétel. Tele van a rendszer kamu pártokkal amik nem kevés közpénzt tüntetnek el. Pont ez volt a fideSS célja hogy legyen káosz.
QQCSI
@Dr. Felipe: Most hallottam fél füllel a Hír-tévén (!), hogy napi húszezer forintot ajánlottak fel fiatal nőknek, hogy hamisítsanak választási ajánlókat. Az egyik párt a Határon túliak...
Dr. Felipe
@QQCSI: Hát ja, baloldali győzelem esetén az első dolgok egyikének kell lenni hogy vissza kell állítani a kopogtatócédulás rendszert és visszaállítani az eredeti választókerületeket. A kamu pártokat ki kell iktatni a választási rendszerből de maradhat az egy fordulós választás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.