Joanne Milne 39 éves. Egy Usher-szindróma nevű betegség miatt születése óta teljesen siket, soha nem hallott még emberi hangot.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Én akkor éreznék ilyet ha hírtelen nem hallanám amikor a főnököm nyomja a hülyeséget és kioktat olyanból amit nem tud :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
Én akkor éreznék ilyet ha hírtelen nem hallanám amikor a főnököm nyomja a hülyeséget és kioktat olyanból amit nem tud :-)
dömdödöm
@Macsi: nem vagyok csak vannak esetek amikor jobb ha nem hallod
a hír tv-t is úgy szoktam nézni hogy látom ott vannak ülnek a studióba de le van némítva
az adás mert ki kiváncsi rá ahogy megpróbálják bemagyarázni egymásnak és nekünk
hogy a fekete az fehér , a fű kék az ég zöld -:(
karma1
Tessek mondani, miert neznek mar megint hulyenek bennunket? (Most a kulfoldi adorol beszelek, illetve azokrol, akik a hir ala a magyarazoszoveget irtak!)

Ha valaki SOHA AZ ELETEBEN NEM HALLOTT EMBERI BESZEDET, MERT SIKETNEK SZULETETT, NEM TUD ILYEN PONTOSAN ARTIKULALVA VALASZOLNI SEM , PLANE NEM ELSORE, mert nem tudja osszekotni a betu latvanyat a hozzatartozo kiejtessel!

Nekem vannak olyan ismeroseim, akik csokkent hallasuak, es ez az artikulaciojukon a mai napig hallatszik, pedig mar 63 eves az illeto.

Szoval, hulyek a tuloldalon. Valami nem igaz. Vagy csak az ujsagiro hajhassza megint a feltunesi viszketegseget, hihi...:-))
varrólány
A természet hangjait is hallgassa meg az igazi csoda.
magyarbakancs
Csodák mindig vannak.
1988 ban egy négy éve fekvő sortkosbetegemet Észak Koreai vendég orvosok akupunktúra kezeléssel lábra állítottak és újra járni tudott.
Bevallom meg könnyeztem a látványt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.