Élete végéig nem felejti el találkozását egy patkánnyal a svéd Bengtsson-Korsas család. A Solna városában élő família lakásában egy 38 centis rágcsáló garázdálkodott, miután átrágta a betonfalat.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hattorihanna
Gratulálok színvonalas cikk... :-( Amúgy ha valaki kicsit is ért a fényképezéshez,rögtön vágja miért "óriási" ez a szerencsétlen állat.
csa-csa
@hattorihanna: megnézném az arcod ha egy ilyen "szerencsétlen" állat sors ne adja a gyereked mellett kötne ki, vagy a konyhaszekrényedben nézne veled farkasszemet!!
hattorihanna
Képzeld el,történt már ilyen.Emeletes ház legfelső emelet,tetőtér.Fölöttünk már csak a padlás.Kábeltévések valamit buheráltak,gondolom megzavarták a patkikat,egy leköltözött a mi folyosónkra,ahol 3 lakás volt,kettőben két nyugdíjas néni élt,a harmadikban én a férjemmel.Egyszer jön az egyik szomszéd néni,jöjjön már Gábor mert egér van a virágcserepemben.Megyünk,félrehajtjuk a virágot és egy jókora patkány fészkelte be magát a növénybe.Egyik néni,üsse agyon Gábor,párom meg dehogy ütöm.A folyosók végén nyitott erkélyek voltak,ott akartuk egy seprűvel kiseperni az udvarra.Nem is volt gond addig,amíg volt menekülési útja,de mikor beszorult egy sarokba,hirtelen megfordult,és szó szerint elkezdett felénk futni,úgy hogy közben 1m! magasra felugrált,miközben szinte emberi hangon SIKÍTOZOTT...Na ahányan voltunk annyifelé futottunk... :-D Végül a férjemnek sikerült kizavarnia egy partvissal,de én még ilyet nem láttam és hallottam hogy ilyet is tudnak..Halálra rémített,de csak azért csinálta mert úgy érezte bántani akarjuk,és az életéért küzdött.Hidd el,egyetlen olyan állat nincs a földön,ami még csak távolról is megközelítené az emberek gonoszságát.Szóval nem örülnék ha a lakásomba kerülne,de hogy miután megöltem,lefényképezgessem és mutogassam,na arra sose vinne rá a lélek.Mintahogy arra sem hogy ilyen cikkekre azt mondjam,hú azta...Egy halott állat holttestének a mutogatása nekem undorító és alpári,legyen szó bármilyen állatról.Egyébként a patkányok is csak élőlények,és nagyon okosak,egyik ismerősömnek van egy fehér patkija,és olyan náluk mint a kutya,házikedvenc.Szóval nem kell előítélettel lenni senki és semmi iránt,szerintem.
A Tündik bündije
@coyote3: Hát ez az. Csak egy családot? Nálunk az egész országot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.