BUDAPEST – Csupán pillanatokra engedi el nagypapája kezét, akár egy kis majomkölyök, úgy kapaszkodik a kérges tenyérbe a kis Lili (4). A kislánynak a legnagyobb tragédia jutott osztályrészül, ami gyerekkel csak történhet: néhány hete elveszítette anyukáját. Most pedig az otthonát is el akarják venni: a lakást ugyanis, amelyben nagypapájával élnek, el fogják árverezni, mivel két éve nem tudják fizetni a fenntartását.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Na most lehet bizonyítani a (szociálisan érzékeny) fideszkdnp kormánynak és az elszegényedő népen meggazdagodottaknak, hogy van bennük egy minimális emberség. Valamit visszaadhatnak ennek a szegény CSALÁDNAK!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SpamKontroll
Azt nem írják, hogy mi van az apával?
nyanya001
Senkit nem hagynak az út szélén !
Majd intézetbe kerül a kislány és a problémát megoldották !
miazavalami
A legtöbb alapítványnak , mint akik ezt a családot is segítik az ilyen kisemberek , mint mi adják az adományokat. Kérdezem én. Ilyenkor hol vannak a milliomos politikusaink???
Ha úgy alkották a törvényeket , hogy a kisember ha megbotlik akkor nehogy felálljon, akkor az alapítványokon keresztül segítsenek!
Szégyen ami itt történik!
dr. prédikátor
Ne gondoljátok hogy ezt a szemét kormányt e4gy kicsit is érdekli az emberek sorsa!!! Nagy ívben szarnak az emberek bajára!!!De kérdem én: hol van ilyenkor a sokat hangoztatott keresztényi szeretet??Harrach Úr???Csak pofáztok a keresztényi szeretetről és megértésről!!!Most lenne alkalom milliárdos szarháziak jótékonyságot gyakorolni!!!Most miért nem dobtok össze egy kis segítséget???
Nil
Wekerle - ahol értéket őriz az idő.
Hol az összefogás? az egymással törődés?
Nem ők az egyetlenek akik nehéz helyzetben vannak.
Pedig a törvény szerint anyagi okok miatt gyermeket nem lehet állami gondozásba venni - pedig azt teszik - úgy látszik az is jó biznisz - ha a családok megkapnák azt a pénzt ami egy gyermek állami gondozása kerül - nem lenne semmi baj-nem lenne éhező gyermek

Lassan egy épület fontosabb lesz mint a benne élő emberek.
kkalman
Mert negyvenhétezerből meg lehet élni.
Ja, Liliéknek egy ezressel kevesebb jut. Akkor már érthető, hogy miért kerülnek az utcára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.