Elsőfokú ítélete óta hallgat, a Vasárnapi Blikkel azonban kivételt tett Biszku Béla (93), akit nem jogerősen öt év hat hónapra ítéltek, felbújtóként több ember sérelmére elkövetett háborús bűntett, lőszerrel való visszaélés és a kommunista rendszer bűneinek nyilvános tagadása miatt. A volt belügyminiszter az utolsó szó jogán is hallgatott, ahogy összes tárgyalásán. Az ítélet után lapunk arra volt kíváncsi, hogy megtört-e a szörnyű bűnökkel vádolt egykori politikus, kér-e kegyelmet, hiszen ha börtönbe viszik, élve talán ki sem jön onnan többé. – Nem kérek kegyelmet! – jelentette ki határozottan Biszku. – Egyszerűen nem tehetem, mert amikkel vádolnak, nem követtem el. Nem vagyok bűnös – közölte az egykori belügyminiszter. Biszku a verdiktet kedden nagyothallása miatt fülhallgatóval, de nyugodtan fogadta, nem lepődött meg az ítélet rendhagyó indoklásán sem.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csip-csop
ugylàtszik valakinek utjàban àll! akkor elkell tenni làbalòl! Bèlabàcsi helyett, valaki màsokat kellene a vàdlottak padajàra àllitani, addig mig nemkèso! Azt hogy o volt a Kadar jobbkeze, azt csak odatette valaki! nem magàtòl talàlta ott magàt! De akik ottvannak most a hatalmon azok hogy nyertek 2/3-ot? Majd 10 èvmulva elohozzuk ezt a tèmat ès minden kiderul, de akkor màr kèsolesz, mert tonkre tettèk az orszàgot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tavaszi
mondhat amit akar ------tudjuk ki volt ,mit tett , felsőbb parancsra , akkor hogy is van ez??? Horthy kormányzó , hogy is tudta volna megakadályozni a holokausztot??? ...hiszen kihivták...és mire hazaért már ő is csak felsőbb parancsra tudott intézkedni???,naaaaa...ez igy kettősmérce lesz evtársak-sorstársak- fegyvertársak-
silber13
@csa-csa: Te miért vagy biztos, hogy igaz minden állítás? Nem azt mondom, hogy nem sáros az öreg, de olyan érzésem van, hogy a saját felelősség elhárítása motiválta azokat akik mindent rákentek.
silber13
@csa-csa: És ugyan miért kapott ilyen keveset, ahelyett hogy a bíróság elfogadta volna az ügyészség indítványát!
miazavalami
@tavaszi: Horty kormányzó mintha a nácik szövetségese lett volna. Nem dereng? Valami ?
silber13
@miazavalami: Neki? Nem dereng! Még éjszaka van!:-)))
miazavalami
@silber13: :-) Pedig én vagyok kinyúlva agyilag. :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.