A Megasztár felfedezettjei jóval magasabb gázsiért dolgoznak, mint az egykori X-Faktorosok. Ez derül ki a Blikk felméréséből.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Ó, de mohó lett. Hát én nem gyarapítom a bevételt, nekem nem ér annyit.
m.macskosz
@mariaberta: Állítólag a vajdaságiakkal jótékonykodik. Aki tehát megveszi a jegyet, a határon túliakat támogatja. Én biztos, hogy nem támogatom sem őt, sem Erdélyt, sem a Vajdaságot, amíg itthon gyerekek éheznek.
mariaberta
Egyszer már azt szeretném olvasni, hogy Románia, netán Erdély, Vajdaság, Szlovákia, meg egyáltalán a "KÜLHONI magyarok Tőkéssel az élen támogatják a magyar szegény sorban élőket. Vagy valaki tud már ilyenről? Netán elkerülte a figyelmemet az ilyen nemes gesztus?
Szvetlana
Miért is kell ezzel foglalkozni? Vagy miért pont Rúzsa Magdit pécézte ki magának a jólértesült firkász? Ja, hogy ezzel a címlap sztorival ő is több pénzt kaszírozhat be, így már érthető.
A címlapsztori mindíg jól fizet, amúgy csak soronként? ha jól tudom:))
Desischado
Nekem ingyen sem kéne! Rosszul vagyok tőle emberként, énekesként egyaránt! Egyébként ha a határontúliakat támogatja, akkor oda kéne mennie lakni, meg pénzt keresni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.