Van itt még egy titok. Az ember a látásával varázsolni képes. Ennek a varázslatnak az egyik részét a lélektan leleplezte. Azt mondta, hogy a saját lelkünk szem_250xtudattalan tartalmait vetítjük másokra, s nem olyannak látjuk őket, amilyenek "valójában", hanem olyannak, amilyennek "varázsszemünk" láttatni akarja velünk. Amit magunkban nem szeretünk, azt meglátjuk másokon, gyakran meg is gyűlöljük őket emiatt. Hogy így működünk, arról mindenki tud, de én még nem találkoztam olyan emberrel — magamat is beleértve –, aki olyan mélységig ismerte volna önmagát, hogy a saját varázslatát képes lett volna átlátni. A másokét igen, a sajátját nem. Mindaz, ami bennünk tudattalanul fortyog, ott van mások arcán. Amikor arra kértelek, hogy "segíts varázsoddal az én varázsomat megoldani", erről volt szó.

Forrás: baloghpet.com
Feltöltő: halasi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Nekem nagyon jó időszak volt az életemben amikor mindenkire tükörként néztem. HA valakiről gondoltam valamit abban a pillanatban azon kezdtem el gondolkodni bennem ez hogy nyilvánul meg.
Mert nem véletlenül találkozunk emberekkel

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok