BUDAPEST – Nem adják vissza Kádár János (†77) lefoglalt leveleit! Mint azt korábban megírtuk, az ereklyék 2,7 millió forintos kikiáltási áron kerültek volna kalapács alá, de az árverés előtti napon a Magyar Nemzeti Levéltár feljelentése alapján a rendőrök mindkettőt elvitték. – Azóta engem és a levelek tulajdonosát is meghallgattak, de a kifogásomat az ügyész elutasította – mondta az aukciót szervező Krisztina Antikvárium tulajdonosa. – A levéltár egyszerűen kinyilatkoztatta, hogy a levelek tőlük származnak, ám ezt bizonyítani nem tudják – tette hozzá Földváry Antal.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Lehet rosszul értelmezem! Tételezzük fel, hogy van egy biciklim számlával, igazolólappal és rám jön az eladhatnék és meghirdetem egy aukción. Aztán jön valaki, aki azt mondja, hogy az övé a keró és elveszi. Hiába tudom igazolni, hogy az enyém, akkor se! Ezt felénk rablásnak hívják. Na most, ha ezt az állam teszi, akkor ez így van jó!? :-(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
@Bástya Elvtárs: Jó, lehet, de mégsem!!!
miazavalami
Na ennyit a magántulajdonról. Mindened lehet , de csak addig míg a hatalomnak nem kell.
Bástya Elvtárs
@bretagne: ILLOGIKUS a tetteik összessége...
Bástya Elvtárs
@bretagne: De, csak nekünk, nekik jövedelmező!!!
bretagne
@Bástya Elvtárs: Sajnos, tudom. Nekik nagyon is jövedelmező!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.