Az év végének közeledtével egyre több helyen olvashatunk arról, hogy milyen lesz a következő. De álljunk meg egy pillanatra és emlékezzünk arra, amikor 2008 elején belevetettük magunkat a horoszkópok rejtélyes világába és már előre megtudtuk(?), hogy milyen esztendőnk lesz. A tervezgetés mellett ez az időszak kitűen alkalmas arra, hogy rácsodálkozzunk az elmúlt esztendő jóslásaira. A 2008-as előrejelzéseket a HotDog-tól kölcsönöztük! Na, neked kamuzott a 2008-as horoszkópod?

Feltöltő: IT
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
IT
kiwi: te is inkább eper/szamóca vagy :)
kiwi
Sakura: hát... ööö.....szerintem...várj, megnézem a varázsgömbömben: Oroszlán!
Sakura
kiwi: most azonnal vegyél lottót!!!
:)
Evikati
@kiwi: Vízöntő vagyok. A csillagjegyek között (a nők) a legritkábban született, legintelligensebb, legnyitottabb, legjobb ízlésűek, művészlelkek, tehetségesek, lelkesek..és nem utolsó sorban a legszerényebbek:-D
kiwi
Évikati: nem fogod elhinni, de Vízöntőre gondoltam :) (én sem hiszem el saját magamnak)
Evikati
@kiwi: Én nagyon sokféle horoszkópot olvastam már a jegy szülötteiről. Egyetlen egy volt csupán, az is véletlenül, nagyon illet rám. Nem hiszek benne, de minden nap hallgatom és olvasom:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.