Az igazi, klasszikus alaplecsó, amitől összefut a szánkban a nyál! A hagymát párold üvegesre a zsiradékon. Ha teljesen meg­puhult, szórd rá a pirospaprikát, keverd el és add hozzá a ki­csumázott, karikákra vágott paprikát. Fedő alatt párold majd­nem puhára, sózd, borsozd.

Forrás: evamagazin.hu
Feltöltő: evamagazin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
@nyanya001: Én úgyvagyok a lecsóval, mint a Gombóc Artúr a csokoládéval.
MIndenféleképpen szeretem.
Kolbászosan, nokedlivel, rizzsel, erőspistával, gombásan, krumplival, tökösen, és persze tunkolni-tunkolni az az igazi:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
@nyanya001: a bogyiszlói kissé csípős, nem baj?:))
nyanya001
@KERKA: Ha nem csípős, akkor olyan mintha legelnék a réten :D
ila51
@nyanya001: és legalább húsos , mert amire azt írják lecsó paprika , az ványadt
KERKA
@nyanya001: Én úgyvagyok a lecsóval, mint a Gombóc Artúr a csokoládéval.
MIndenféleképpen szeretem.
Kolbászosan, nokedlivel, rizzsel, erőspistával, gombásan, krumplival, tökösen, és persze tunkolni-tunkolni az az igazi:))
KERKA
@ila51: igazából, amire azt írják ki hogy lecsó paprika, az íztelen. Inkább fizetek 50 forinttal többet, de legyen íze-zamata-illata:))
Maszlag
Jó is az a lecsós csirkepörkölt! :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.