Nagyon felháborodott egy ausztrál temetkezési vállalkozó, mikor egyik ügyfelének testét nem vállalta egy krematórium. A hamvasztók azt mondták, a halott túl kövér volt.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
A koporsó feneke meg kiszakad, tehát abba sem lehet tenni?!
Tekla
Ehhez nem kell ilyen extrának lenni. Egy kövér nő jelenleg ebben az országban nem kap ruhát . Egy szélesebb háthoz nincs melltartó. Aztán próbált -e már valaki venni, egy 42-44 es női cipőt venni. Az az arc kifejezés mindent megér, amikor egy klasz 39 es fazonról meg kérdezem , tudna e nekem ebből adni egy 43 -ast. Válasz: nincs. Mire közlöm , hogy 43 és feles is jó ,esetleg 44 es ! Na ez az összes örömöm ,meg a kínai papucs, télen is.
petike
@TASzSz: Nem szakad ki, mert ha extra koporsót csináltatnak, az meg van erősítve. De az meg a sírásók álma, hogy a koporsó magában 80 kg.
Mi a 220 kg-os halottat simán elhamvasztjuk. Bár ez magyarország, lehet, az auszik másképp értelmezik a világ dolgait.
TASzSz
@petike: 80+220 = 300 kg?!

Úúúúúúúúúúú!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.