Mivel Vilmos és Katalin rengeteget utaznak, egy kényelmüket szolgáló „csecsebecsével” lepte meg unokáját harminckettedik születésnapján a királynő.

Forrás: Nők Lapja Cafe
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
„Minden ember szabadnak és jogokban egyenlőnek születik és marad; a társadalmi különbségek csakis a közösség szempontjából való hasznosságon alapulnak.”
sokanvagyunk
@Bástya Elvtárs: Isten éltessen! - ennyi... :))
Bástya Elvtárs
@sokanvagyunk: "32 éves lettem..." csak idézet, ennyi!
perfekt
Nem a mi világunk az--nem értjük meg őket--mert--másak a lehetőségeik, anyagilag--mindenféleképpen.Náluk a szeretkezésnek-is lehetnek gátjai--szabályai?Az,hogy engem milyen boldoggá tesz még egy aprócska figyelmesség is---nemrég pl. egy fénykép- az új frizurával--szép ruhában .És azt hiszem nem cserélnék velük-az biztos.
perfekt
@silber13: A mondás közkeletű.Azt mondom Neked--biztos,hogy nem cserélnék velük,sem most ,sem később- és nem azért, mert ugye nincs mit veszítenem, hiszen ,ha akarnám se lehetne cserélnünk---a pénzről annyit--nem vagyok megvehető.És eddigi életemet ,pedig főleg nem adnám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.