Előzetes letartóztatásba helyezték N. Jánost, akit felesége, az egy hónapja eltűnt Judit meggyilkolásával gyanúsítanak. A Bors információi szerint a nyomozók nem zárják ki, hogy a tettes feldarabolta a holttestet. Zoknis lábán szandált viselve, rövidujjú ingben, arcán hűvös nyugalommal lépkedett az őt kísérő rendőrök között N. János a bíróság folyosóján. Első ránézésre senki nem mondaná meg erről az emberről, hogy milyen súlyos bűncselekménnyel gyanúsítják. A kétgyermekes családapát harminc napra előzetes letartóztatásba helyezte a Győri Járásbíróság, az indoklás szerint tartani lehet bizonyítékok manipulálásától és a tanúk befolyásolásától.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@karma1: Nem a rendor a hibas hanem orban es pinter akik ide jutattak az orszagot.
Egy soft diktaturara epulo rendorallamot hoztak letre, ahol minden a kisember ellen tortenik.
Itt a torveny az emberek ellen van, nem pedig ertuk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bástya Elvtárs
@Yoda69: Külföldön vagy? Mert nincsenek ékezetes karakterek a hozzászólásodban!
Yoda69
@Bástya Elvtárs: Ott, Angol nyelvu a billentyuzetem es nem akarok bibelodni az ALT gombokkal.
szandokan
@Yoda69: Szerinted minden házba rendőrt kellene állítani? Vagy szerinted az ilyen családon belüli tragédiákat hogyan előzhetné meg Orbán?
Yoda69
@szandokan: Latod ezert nem mentem belugyminiszternek. :)
De most felre a trefaval. Kiszamithato gazdasag mellett, az emberek is nyugodtabbak, ergo kevesebb pszichopata fog kepzodni.
Ennyi. Gondolom neked nem kell bovebben kifejtenem.
szandokan
@Yoda69: Valamennyire igazad van, de ennél azért sokkal árnyaltabb a kép. Őrült gyilkosok mindig is voltak, gazdasági helyzettől függetlenül. Itt egy darabolós gyilkosról van szó, akit nem valószínű, hogy a gazdasági helyzet vezérelt tette elkövetésében. Vagy ott volt a pécsi egyetemi gyilkolós gyerek, őt sem a gazdaság izgatta valószínűleg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.