Annyira tűnődtünk, hogy mi lenne jó kezdőanyag kettőezerkilencre. Kiszel Tündéhez menjünk oda, hátha most már köpni is fog? Ugyan már. Vagy csapjunk át elemzőbe és álljunk lesben a Parlament előtt? Minek? Vagy kezdjünk bele egy erőltetett oktatósorozatba, hogy így hullik szét a fal, ha rúgjuk, így hal meg a csirke, ha elvágjuk a torkát, ilyen a lépcső, ha felmegyünk rajta? Nyavalyát. Inkább álljon itt egy erőlködésmentes anyag... a legfontosabb dologról. 2009. január 2.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bombi02
A képen vajon a saját méretét mutatja?
varadipal
Nem kell semmin sem csodálkozni. Nem ő az első egzaltált művész.Régebben is volt ugyanerre példa, csak szűkebbek voltak a kommunikációs lehetőségek, így kevesebb emberhez jutott el a történet. Sok művésznek nézték el a hülyeségét a művészetével átadott más jellegű örömök miatt. Még mindig kevesebb kárt, bajt és targédiát okoz az onániával, és annak terjesztésével mint a pedofil filmrendező. Az önkielégítéstől még senki nem lett HIV fertőzött, esetleg inhüvely gyulladást kapott. A gyógyítása is olcsóbb valamivel.
simson36
Az ijen embert az elme gyogy intézetbekellenezárni nem veszik észre hogy milyen bolond csak játsza az eszét a retek szégyeljemagát a férfiak szégyene
a tévések vegyék észremagukat hogy kitfuttatnak szégyeljemagát undorito.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.