A sztárok a fejükre estek című TV2 valóságshow műsorának felvétele során Ibolyából többször kifakadt az őszinteség. Egy alkalommal azt mondta a tábortűznél, hogy „Azért jöttem Afrikába, hogy az érte kapott pénzből kifizethessem az APEH-tartozásomat. Hárommillió forinttal tartozom, és nagyon szeretnék ettől a tehertől megszabadulni!”

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eberti
Amikor Ágnes asszony a patakban mosott,még áram sem volt...
Edy Andre
@Hoppare: oké, Blikk a forrás, de simán lehet attól igaz. Ez életszerű is lenne. Ui. azok az emberek, akik nem folyamatosan és saját erőből lettek vagyonosak vagy mondjuk csak gazdagabbak, a legritkább esetben tudnak élni ezzel a gazdagodással. Elveszítik a pénz, mely közben még egy csomó más bajt is hoz a fejükre.
kotkoda
Persze akik csak úgy jutottak fel, azok nem tudnak bánni a pénzzel sajna- azt is tanulni kell.Legfőképpen gondolni a szűkösebb időkre is, amikor már nem fut a szekér annyira.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.