Houston — A hirosimai atombomba erejének hárommilliószorosával csapódhat be az 1950 DA jelű aszteroida Földünkbe, gyors, ám igen fájdalmas megsemmisülést hozva bolygónk valamennyi élőlényére. A gigászi ütközés 2880. március 16-ára várható, ami megnyugtatóan távoli jövő. Az addig felnövő mintegy 36 generációnak lesz ideje kikísérletezni, miként állíthatnánk meg az intergalaktikus gonosztevőt.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
"Ráadásul közben forog is, két és fél óránként fordul meg a tengelye körül, amely egy kilométeres átmérőjéhez képest olyan szédítő pörgés, hogy az egyenlítői ívén már gravitáció sincs. "

Na itt jön be a képbe széles elvtárs és megoldja. A jövő generációinak már nem kell vacakolni vele.
csikknorisz
Jó, de egy kilométer az hány focipálya? Vagy már nem használják a focipályát aszteroidák mértékegységeként? :)
karma1
Mar azt hittem, megint talaltak valami uj naptart, aminek ekkor van vege, vagy egy obudai Csodajuliska szolalt meg az uveggombjeben latottakrol...

Megnyugodtam...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.