Bajor Imre gyógyítóját, Vargha Zoltánt azzal vádolják, hogy kókler, akinek nincs orvosi diplomája. A természetgyógyászok azt akarják, hogy vonuljon ki a szakmából, Vargha perrel fenyeget. Miután az Index pénteken részletes portrét közölt a „Dr. Vargha Intézet” vezetőjéről – állítva, hogy anno hamis diplomát adott be honosításra, hogy visszavonták a doktori oklevelét, hogy a Gazdasági Versenyhivatal eljárást indított intézete ellen, hogy közokirat-hamisításért elítélték, valamint hogy a halálos betegséggel küzdő Bajor Imrét egy ciántartalmú szerrel kezelte – elszabadultak az indulatok.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
A legnagyobb betegszámú vizsgálatot 1982-ben 175 betegen végezték. A kísérlet dokumentációja hiányos, ezért nem minősül ellenőrzöttnek. A betegek 21 napon át injekcióban, azután szájon át kapták az amigdalint vitaminokkal, enzimekkel és diétás előírásokkal. A kezelés végére a betegek felének nőtt a daganata. Néhányan a közérzetük javulásáról számoltak be, ez azonban a kezelés után megszűnt. Hét hónappal a kezelés befejezése után valamennyi betegnek nagyobb volt a daganata, mint a kezelés megkezdése előtt[4].
Több vizsgálat sem tudta bizonyítani a rák elleni hatását, ezért először nem fogadták el élelmiszer-kiegészítőnek[5], majd az USA élelmiszer- és gyógyszerminisztériuma[6] 1980-ban rák ellen hatástalannak nyilvánította, sőt, börtönnel fenyegeti azokat, akik rák elleni szerként forgalmazzák („Erősen mérgező, és semmiféle rák elleni hatást nem mutat.”).
Az Országos Gyógyszerészeti Intézet véleménye az amerikaival teljesen egybevág[7]...halálos betegek vámszedője
magyarbakancs
A célját elérte Varga úr kiszedte az emberek zsebéből a pénzt.
Minden korszaknak megvannak a saját kóklerjai .
Mert mindig hinni akarnak valamiben az emberek.
Bizonytalanság és a tudatlanság vámszedői ezt kihasználják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.