A Bors hétfői számában azt írja, Csala Zsuzsa és testvére, Márta hamvai a komika keresztfiának rózsadombi lakásában vannak.

"Márta fiának, Péternek a rózsadombi társasházi lakásá­ban van mindkét urna, ő egyben Zsuzsa keresztgyereke is" – mondta a Borsnak Csala Csilla, az egyetlen élő testvér.

Rokonai korábban azt mondták, várja ki a jó időt és akkor eltemetik őket. Azt mondja, Dunaalmáson van egy családi sír, amiben tizenketten nyugszanak. Még a nagyapja csináltatta és most azt várja, mikor mehet úgy ki, hogy már nekik is visz virágot.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Mindenki sajátr maga dönti el, hogy a szeretteik urnáját hol helyzi el !!!
Ez nem " rejtegetés", hülye firkászok !!!Több tisztetelet !!!
csa-csa
@volvós: egyetértek! Mi van ha nem is akarja eltemetni!! Magánügy! Sokan maguk akarják szétszórni egy folyóba pl. Szó szerint, mert ugye a levegőből egy átlag nem tudja megfizetni, de ki lehet menni a Duna, Tisza part csendes "eldugott" szakaszához és nyugodt lelkiismerettel el lehet szórni a hamvakat. Sok országban nem is csinálják másként. Nem szólva arról mennyivel olcsóbb mint egy koporsós temetés! Mondjuk így sem két fillér! De ez az egyébként is nehéz búcsú mindenképp magánügye mindenkinek ha gazdag, ha szegény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.