Sebestyén Balázsék szerint "kattintás vadász rosszindulatú firkászok" terjesztették, hogy viccelődtek volna a megerőszakolt lány esetén. A firkászt kikérjük magunknak, közünk nincs újságíráshoz.

Tegnap, ahogy a Nők Lapja Café nyomán beszámoltunk róla, a Class FM reggeli műsora meglehetősen ízléstelen képi felvezetéssel és humorosnak szánt megjegyzésekkel taglalta a hétvégén, a fogyódligeti gólyatáborban szexuális erőszak áldozatává vált fiatal lány esetét.

Az adásban Balázsék többször "káreseményként" beszéltek az erőszakról, cinikusan, bagatelizálva az eset súlyosságát poénkodtak a történteken, de egy szokottnál erőtlenebb buzizás is belefért.

A műsorvezetők ma a rádió honlapján reagáltak a kritikákra.

"Balázsék reagáltak a tegnap este megjelent rosszindulatú cikkekre, amikben szerintünk kiforgatták az elhangzottakat. A megerőszakolás nemhogy nem volt poén tárgya, hanem meg a szervezők felelősségét is felvetettük! A gólyatáborok többségéről a véleményünket viszont a betelefonálók is igazolták. Úgy tűnik hallgatóinkat szerencsére még ilyen – like, -és kattintás vadász rosszindulatú firkászok sem tudják megvezetni. Mi csak azt reméljük, hogy a továbbiakban a magukat újságíróknak nevező egyének hasonlóan hangzatos szalagcímekkel írják majd meg azt is. Ha adakozni kell vagy jótékonykodásra buzdítani."

A kettő (a tahóság és a jótékonykodás) ugyan nem tudjuk, hogyan függ össze, mindenesetre köszönjük a tájékoztatást, egy kattintós címre ez is jó lesz.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csa-csa
megnézném hogy röhögcsélnének ha (sors ne adja) az ő kölykükről lenne szó!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@soljanka: Egy darabig hallgattam őket, aztán egyre kevésbé tetszett a stílusuk, végül leszoktam
a rádiózásról. Ezt a Sebestyén Balázst meg a Rákóczi Ferencet a tévében láttam már, illetve a
Rákóczit is évekkel ezelőtt valamelyik rádióban. Mit mondjak: nem a kulturált szórakoztatás apostolai, bár mellőzöm a műsoraikat, lehet, hogy sokaknak tetszik.
gödörben
Nem értelek Titeket Tisztelt Kommentelők!! Nem tudjátok, hogy a népnek erre és VV és Éjjel nappal Bp. és hasonlókra van igénye???
Ha jól átszámolgatnánk ezen jövedelmeket a sz@r-ért többen meg tudnának belőle élni normálisan.
Yoda69
@soljanka: En imadtam a Bochkor Boros duot anno a Slager radioban. Tobbnyire kocsival jartam munkahelyre es minden reggel ok szoltak. Jo poenjaik voltak, - made my day every day.
soljanka
@Yoda69: Hát nem vagyunk egyformák. Épp ezért kellenek a különféle adók: mindenki válassza ki a neki megfelelőt.
Viszont az szomorú, ha semmilyen gát nincs hivatalosan. Mert ugye az, akinek nem tetszik nem kapcsol oda, de azért büntetlenül lealázni másokat nyilvánosan az más tészta.
Yoda69
@soljanka: Azert van valami gat. Ha sulyos az eset a media felugyelet elvileg birsagolhat.
A balazsek altal mondottakat nem hallotam, csak a visszhangjat igy erdemben nem tudok rola nyilatkozni.
darwin
Van a rádión egy kis csavarós gomb.Na,azt kell másik sávra váltani.Ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.