Ha valami nagyon különleges desszertre vágysz, készítsd el Az Év Ifjú Séftehetségének ínycsiklandó receptjét! Mizsei János, a Mák Bistro séfje egy egész menüsor-receptet is megosztott velünk: ezeket az InStyle szeptemberi számában találod! ALMÁS KRÉMES 1. Hozzávalók a karamellizált leveles tésztához: 200 g leveles tészta, 50 g porcukorA sütőt 200 fokra előmelegítjük. A tésztát porcukros felületen fél centi…

Forrás: instyle.hu
Feltöltő: Ginevra
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
@Nyuszicsibe: Ha elkészítetted, küldheted:))
Nyuszicsibe
@KERKA: most zserbóm van,de már nem sok.Addig jó lesz ??:-P
KERKA
@Nyuszicsibe: Szuper!!!

Tudod, elolvastam a receptet, de olyan macerás, ezt én soha nem fogom elkészíteni. Gondoltam, téged rászedlek, hogy:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.