Ha valami nagyon különleges desszertre vágysz, készítsd el Az Év Ifjú Séftehetségének ínycsiklandó receptjét! Mizsei János, a Mák Bistro séfje egy egész menüsor-receptet is megosztott velünk: ezeket az InStyle szeptemberi számában találod! ALMÁS KRÉMES 1. Hozzávalók a karamellizált leveles tésztához: 200 g leveles tészta, 50 g porcukorA sütőt 200 fokra előmelegítjük. A tésztát porcukros felületen fél centi…
Forrás:
instyle.hu
Feltöltő: Ginevra
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Tudod, elolvastam a receptet, de olyan macerás, ezt én soha nem fogom elkészíteni. Gondoltam, téged rászedlek, hogy:))