A magyar gasztronómia felvirágoztatásán dolgozik Orbán Ráhel, a miniszterelnök legidősebb lánya. Az Orbán lány ugyanis annak a Zsidai Csoportnak az alkalmazottja, amely ezt tűzte ki céljául.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

micfild
Naháááát, hogy mik vannak.
((((Teee figyelj, haverr.. te nem vagy különösebben előtérben. Kéne a jánynak egy állás, jó lesz olyan is, ahol nem csinál túl nagy kárt. Majd valamivel kárpótollak.. pl tii főztök ezentúl a Parlamentben,,,, jól tejelnek az adófizetők. De valami hangzatos pozició kell ámm!!))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@Desischado: Ne mondj ilyet egy gyerekre, hogy kölyke. Ez nagyon csúnya.
szandokan
@m.macskosz: Most kaptál egy tetsziket. Az természetes, hogy aki jó helyre születik, a lehetősége is több, de ezzel nincs is semmi baj. Egy gyerek sem választhatja meg hova születik, ergo nem is szabad ezért egyiket sem bántani.
volvós
Na beb...ott a Norbikának, itt a finom, zsíros, szaftos Orbán szakácskönyv...
lehet majd tocsogni a koleszterinben...
m.macskosz
@szandokan: Ha nem lennél ennyire elvakult fideszes, láthatnád, hogy nem bántok senkit ok nélkül.
GeoCravker
Hirtelen azt hittem, rúdtáncosként... De nem
Desischado
@szandokan: Én az alapján ítélek, amit látok. ráhelke már alaposan bemutatkozott. Egyetlen mentsége az, hogy ilyen családban esélye sem volt, hogy rendes ember legyen belőle. És nekem akkor is a vezír kölyke. Mondjuk, ez meg is látszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.