Kötcse - Az árvíz elleni védekezést, a bankok elszámoltatását és a rezsicsökkentést nevezte az elmúlt időszak legnagyobb sikerének Orbán Viktor (51) miniszterelnök szombaton Kötcsén.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Nagymamam rugta volna v@lagba azt az illetot (de nagyon!), aki ilyen kondert allitott volna fel az udvaran pl. disznooleskor!

Vajon mit akartak ezzel demonstralni? Hogy igenis kell meg nekik a penz, mert lam, csak ilyen otvaros szabadteri konderra "fussa?"

Szanalmasan piti, ha pedig @human eleslato kerdeseit is meg akarnank valaszolni, azzal egyutt meg felelmetes is, ahogy O irta...

Isten irgalmazzon meg Magyarorszag nepenek!
bakegya
@karma1:nem a kondérral van itt a gond,hanem azzal amit évtizedek óta schmityiMarik,sunnyogóSzilviák,komondorkaticák,kudlikasJulcsák,jókajaAncsák,
pálfiButykosok,fábriGatyák...NAPONTA KEVERHETIK A SAJÁT FELSŐBBRENDÜNEK KÉPZELT SZARUKAT BENNE! MINDEN HIGÉNIA NÉLKÜL HATALMAS MILLIÁRDOKAT DOBBANTANAK EL EZEK A KIVÁLTSÁGOSOKNAK KIKIÁLTOTT SENKIK! MÁRA MÁR AZ ALAPVETŐ EMBERJOGOKAT IS MEGSÉRTVE SZEMBERÖHÖGIK A KÖZÉRDEKLŐDÉSRE-ÉS EMPÁTIÁRA MÉG IGÉNYT TARTÓKAT.
A BÁRÁNYOK HALLGATNAK,A BIRKÁK MEG BÉGETNEK-MAGYARORSZÁGOT EGY DIKTÁTOR ÉS SZŰK KÖRE SZEDÁLJA LE PÁVATÁNCÁVAL.
human
@karma1: @bakegya: Már nyíltan beszélnek egy új nemzeti elit réteg "teremtéséről" akik minden fontos pozíció és minden nagyobb üzlet, gazdaság birtokosai. (Titkolni kár is lenne a nyilvánvalót.) Tehát NEM a versenyszférában sikereikkel, teljesítményükkel jeleskedő, ezért gyarapodó fideszesekről van szó, hanem az állam által mesterségesen kistafírungozottakról. Többségük teljesítménye átlagos vagy az alatti. És ha az ország gazdaságát ilyenek határozzák meg, akkor az ország is átlagos vagy átlag alatti teljesítményt fog nyújtani. Annyit mindig termelünk majd, hogy nekik jó legyen, azaz a néptől elveszik ami jár (ideidézve Smitt Pali szellemét).
A fidesz nem az országot akarja felemelni, mert 4 millió ember felemeléséről már lemondott. Szerinte ezek menthetetlenek és minden forint ablakon kidobott pénz, amit rájuk költenének.
Ez történik most és ezen dolgoznak a jövőben.
bakegya
@human: azt nem gondolhatja senki komolyan,hogy ezeket a klimaxot tulélt tyukokat azért eteti,hogy aztán ezekkel emeli be az új nemzeti elitet a magyar társadalomba?-hát ennek fele magtalan-a másik fele pedig kerítőnő-vagy szinésznőcske,akiknek régi fényére túl sokan emlékezhetnek is-ha,ha..ha.
Arról nem is beszélve,ha genetikailag visszakeressük a feudális arisztokrácia vérvonala,nyomokban jelen van még az országban-és elárulom,hányingere van ettől a lejtmenetben diktatúrára hajazástól-több ilyen,mára már a degradáltságon felülemelkedett,magasanképzett,de szerényen viselkedő honfitársunk él-és dolgozik köztünk.
human
@bakegya: Persze, hogy nem most kezdenek el sokasodni. A gyerek, unoka generáció már meg van. A kutyabőrt pedig Orbán osztogatja. A régi nemesség pedig stornózva. 2010-től új történelem veszi kezdetét.
bakegya
@human: hát ami azt illeti 2010-és 14-közt csinálta ki azt a számszerü államadósságot,mint amennyit 1945-től 2010 -ig elfogyasztott Magyarország.Arról nem is beszélve,egy egész munkaképes fiatal generáció igen nagy hányada elhagyni kényszerült a hazáját és családját.
A terror házába zsuppolnám be mindet,a kétkulacsos vicctorral együtt.Kötcsének is blama -ott is csakkk a Gyurcsány bosszantására villog, a franc se igazodik ki milyen felekezethez tartozó gyülekezet!-hogy nem az elit az zicher.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.