Csütörtökön kerül a boltokba Bud Spencer, alias Carlo Pedersoli második életrajzi kötete, a 80 év alatt a Föld körül. Az egykori válogatott vízilabdázóval és színésszel római lakásán beszélgettünk – a fia tolmácsolt, a felesége kávét főzött, és Piedone végül még a saját dalait is megmutatta. Filmjei elképesztő sikerét a fia fejtette meg: akciójelenetekkel, verekedéssel vannak tele, de a pofoneső után mindenki feláll, és még a vesztes is elbiceg.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A fiatalkorom szorakoztato reszet toltotte ki O meg a szoke partnere, Terence Hill, amig Ok ketten voltak a musoron, addig minden mozi telthazas volt, es mindenki felszabadultan tavozott a mozikbol, es nevetgelve meseltuk egymasnak a vidam jeleneteket, kinek mi tetszett belole...

Ezeket a filmeket megnezhettek a gyerekek is, minden volt benne: krimi (nem tul veres) humor (mindenki szamara konnyen emesztheto), csodaszep tajak (tatott szajjal nezhettuk), es persze autos uldozesek, konnyu verekedesek...
Az O mufajukat Ok teremtettek, es a mozivaszonrol valo lekerulesuk utan ez a stilus sajnos el is tunt, mindorokre...:o))

Kivanom Bud Spencernek, hogy nagyon sokaig eljen meg jo egeszsegben, a csaladja szereteteben, mert megerdemli...:o))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Egyszerűen imádtam és imádom , kívánom, hogy még sokáig éljen
békességben, egészségben, boldogságban, legyen szép élete a továbbiakban is !
suzymama.bloglap.hu/galeria/41281.gif
karma1
Most, hogy beleneztem a Terence Hill-lel kapcsolatos hirekbe, eppen azt olvastam, hogy az O (Terence Hill) halalhiret epp a het elejen keltette egy rohadt hoax az interneten, de szerencsere ezt a szinesz szemelyesen megcafolta, vagyis O is el es virul, szerencsere egeszsegesen! (A kedvenc elnevezesunk rola a Zsugabubus volt, amikor egy szerencsejatekbarlangba epult be, mint kartyas, es amikor az ideges jatek ment eppen a zsugasoknal, akkor O szemermesen az arca ele emelte a kartyakat a lapjukkal KIFELE, vagyis mindenki lathatta, mije van...Ez a jelenet a mai napig megnevettet, mint minden, ami ezzel a ket kivalo szinesszel volt lathato a mozikban...:o))) (Mondjuk Bud Spencerre nem lehetett jobb szineszt talalni Bujtor Ocsinel, sajnos, Terence-nek nem tudom, ki volt a magyar hangja, de O is rendkivul passzolt az olasz sztarhoz...:o))))
tivoli
@karma1: ma, 11:19
legtöbbször Újréti László.
karma1
@tivoli: Koszi az infot, Kedves, most, hogy mondod (irod...:o))) mar en is emlexem,...:o))
Az O hangja is nagyon talalo volt, pont annyira, mint Bujtor Ocsie,...@tivoli:
csa-csa
@karma1: teljes egyetértésem! a Zsugabubust mi is bírtuk. Remek páros volt!
láttad Hill "Keményfejű" c. filmjét. A nevelt fiával játszik együtt. Tüneményes volt.
karma1
@csa-csa: Mindegyik filmjet szerettem, meg a westerneket is, pedig igazabol nem nagyon rajongok ertuk, de amiben Terence Hill jatszott, az jo volt...:o)) (Cimekre mar nem nagyon emlekszem, de minden filmjuket lattam anno...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.