Lehull a lepel 2015 egyik legnagyobb naptár durranásáról! Természetesen Tünde kislánya, Donatella sem maradhat ki a legújabb kalendáriumból. A kislány édesanyja nyomdokaiba lépett és már egy modell iskolát is a háta mögött tudhat. Ennek ellenére még Tünde képviseli a nőiességet a fotókon, hiszen külsejével Marilyn Monroe-t idézi – állítja.

Forrás: mosaiconline.hu
Feltöltő: Mosaiclaci
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pictor
Az udvari wc-be se akasztanám fel, mert még a xarástól is elmenne a kedvem és nem olyan papírból van, hogy ott használni lehetne.:)
miazavalami
Ennek a nőnek a naptárain és a gyerektartáson kívűl van valami más bevétele is?
Szimba
Szánalmas, aki megveszi. De ahogy a mondás tartja: amíg lószar van, veréb is van.
pictor
Az udvari wc-be se akasztanám fel, mert még a xarástól is elmenne a kedvem és nem olyan papírból van, hogy ott használni lehetne.:)
KERKA
@miazavalami: nem hiszed el, de vannak olyan sznobék/újgazdagék, akik meghívják a saját rendezvényeikre, illusztris vendégnek. Ezért pénzt kap.
Vannak olyan divatcégek, amelyek felkérik, hogy az általuk elkészített ruhában jelenjen meg-valahol. Díjazást kap.
Én egy színházi előadáson találkoztam vele, ahol sacc/kb olyan tüll ruhában volt, hogy Mária Terézia elalélt volna tőle. A hatalmas mellei kibuggyantak a páholy karzatán, innen tudtuk, hogy ott ül. Ja, meg a két civil ruhás rendőr őgyelgett az első emeleti páholysor környékén.:))
miazavalami
@KERKA: Na hallod! Ha hajlandó bohócot csinálni magából..., gondolom azokat a ruhákat másra nem tudják ráadni.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.