Sorozatgyilkosokért rajongott az a kriminálpszichológus-szakasszisztens, aki tavaly „hirtelen ellenszenv” miatt szex után leszúrta partnerét – tudta meg a Blikk.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pityuka
Kriminálpszichológus-szakasszisztens egy pszichopata. Ilyen is csak ebben az országban fordulhat elő.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
@varrólány:tegnap 16:32 re. Fél szem nincs kedves,csak szűken egy--- igazándiból kettő:-))Én rajta tartom mindkettőt, ahogy kommentelted:)) Ezen hír olvastán az jut eszembe,van olyan nőstény állat--ki párzás után, partnerét szépen megeszi___Pifff
varrólány
@perfekt: Megnyugodtam , hogy óvatos vagy!:-)) A női reakciók kiszámíthatatlanok , a bosszúkról meg már ne is beszéljek de az inkább az illetőt minősíti.
perfekt
@varrólány: Szia:)) Na tudod együttlét, gyakorlata előtt nem azt néztem,soha,hogy milyen veszélyek leselkednek rám --hanem milyen örömök.De ez a pszichopata, nem lett rendesen kisámfázva :)))--és ilyen tökéletlenek mászkálnak a nagyvilágban.
varrólány
@perfekt: Szia! :-) Gondoltam hogy nem azzal kezded kedves hölgyem ürítse ki a zsebeit meg a táskáját nem-e van szúró vágó fegyvere!? :-))
Hidd el akinek hajlama van egy másik ember ártására( bármily módon még akár szavakkal is mert azokkal is szinte lehet ölni is), az már ösztönszerűen meg is teszi. Legalábbis én így érzékelem a hírekből , meg az emberek viselkedéséből.
silber13
@varrólány: 11:28-ra : bizony úgy van!:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.