A köztársasági elnöktől kért kegyelmet az a sajókazai hatgyermekes roma férfi, akit még 2008-ban áramlopás miatt letöltendő szabadságvesztésre ítéltek - íközölte a BorsodOnline. December 31-én a Népszabadság számolt be arról,...

Forrás: zoom.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
menasagh
Ha most van mersze, pofája könyörögni az elnöknél, akkor miért nem tette azt a lopás előtt ? Kérte volna a munkát, mert hanem kénytelen lesz lopni.
Evikati
Legfontosabb lenne a roma gyerekek iskoláztatása. Felnő még pár generáció és nem csak a családtervezés, "túlszaporodás" lesz a társadalom problémája. Kisebbségbe kerülünk és nem lesznek eszközei az államnak megakadályozni azt, amit nanena a fentiekben írt. Aki nem tud írni, olvasni, az nem tud védekezni sem. Talán a gyerekcsinálás a legnagyobb örömük. Erről nem ők tehetnek csupán.
ugyeugye
@Evikati: Akkor védekezzenek!!!!!!!!!!!!!!!!!
nanena
@Evikati: Erről mi tehetünk. Azzal, hogy elvtelenül szolidárisak vagyunk.
ugyeugye
nanena ma, 12:13 – válasz erre
Nálad az orákulum!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.