Sokan aggódnak Bajor Imre özvegyének sorsáért: Ildikó egyedül próbál úrrá lenni a nehézségeken, otthagyná Fülét és Pestre költözne, de számtalan akadály állja útját. A barátok tehetetlenek.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szimba
Bajor özvegyének problémája szerintem nem egyedülálló, csak az övé kap reflektorfényt. Azzal együtt elhiszem, h nehéz helyzetben van. Mint sokan mások, akiknek meghalt a párjuk, vagy elváltak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szimba
@soljanka: Szerintem az asszonynak sem az a baja, hogy dolgozni kell, hanem az, hogy hol.
Szimba
Bajor özvegyének problémája szerintem nem egyedülálló, csak az övé kap reflektorfényt. Azzal együtt elhiszem, h nehéz helyzetben van. Mint sokan mások, akiknek meghalt a párjuk, vagy elváltak.
soljanka
Persze igazad van, és mint özvegyet én is sajnálom. Ráadásul úgy tudom, hogy ő elég jól v olt eleresztve anyagilag, amikor összekerült Bajorral - az étterem finanszírozása is neki köszönhető, luxus nyaralások évente kétszer stb.-, csak valhogy úgy jön le, hogy szegénynek dolgoznia kell...
Souky Sanjay
Keresek bejárónőt.Takarítani,vasalni,időnként főzni kell.Címem a szerkesztőségben.Tessen szólni neki.
vukkocska
Nem az a baj, hogy dolgoznia kell, hanem az, hogy az utóbbi időben, ha akart volna sem dolgozhatott volna, mert férjék éjjel-nappal ápolta. Azt meg végképp nem értem, hogy a gyermekeket az anyjuk miért arra ösztönzi, hogy ne adják el a házat, mert az emlék. Neki biztosan nem az, főleg nem szép emlék. Inkább valami betartást érzek inkább. Persze, ha eladja a feleség az fülei házat, a volt társa akkor sem kap belőle semmit, mert azt bankba kell tenni a gyermekek számára 18 éves korukig. Tehát neki tök mindegy, hogy eladják-e. Dögöljön meg a másik tehene, szokták volt mondani.
Másik
Kicsit zavaros számomra ez az egész történet.
Abban egyet kell értsek Verebes Istvánnal, hogy nem tartozik ránk.
Na de ha már az "orrunkra kötötték" ...

Az is lehet egy megoldás, hogy kiköltözik a házból albérletbe (kezdetben rokon/barát), és tartsa fenn az "emlékházat" a két gyerek.
Dolgozni meg kezdetben azt kell, ami van. Később lehet válogatni. Neki azért vannak kapcsolatai ...
Nem büszkének kell lenni, tartása kell, hogy legyen egy embernek, az nem vész el akkor sem, ha valaki nem épp álmai munkájából kell hogy eltartsa magát. Kivéve ha celebnek áll. Na ott aztán már (az én megítélésem szerint) nincs mire büszkének lenni, a tartása is elvész, de esetleg többet kap, mint mi alulfinanszírozott bérrabszolgák.
Van még egy-két remek ötletem, de az már fizetős. :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.