Alaposan a zsebébe kellett nyúlnia Orbán Viktornak svájci kiruccanásakor, még úgy is, hogy másodosztályon tette meg családjával az utat Lausanne és Budapest között – írja a Blikk.

A lap a MÁV oldalán megnézte, mennyibe kerültek a jegyek. II. osztályon a menettérti jegy 170 euró, azaz 52 700 Ft egy útra személyenként, ugyanez I. osztályon 293 euró, vagyis csaknem 91 ezer forint.

Azért választotta a miniszterelnök a vonatozást, mert minél több időt szeretett volna tölteni családjával, az útra a feleségén kívül két kisebbik lánya, Róza és Flóra is elkísérte – tudták meg a kormányfőhöz közeli forrásból.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
...12 óra egy lefüggönyözött fülkében...
és minden ülés alatt ott a BILI !!!
Mert ki sem mozdultak állitólag !!
Pisi-kaki nélkül sz@r lehetett !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
feleselek
Azt azért ne felejtsük, hogy a svájci II.osztályu vagon, itthon VIP osztályuként lenne elkönyvelve...!
KERKA
Tessék mondani ez a fülke nem az NDK-s levehető ajtajú , kicsavarható éjjeli lámpás , zöld műbőrhuzatú- utazófülke volt?
tivoli
Az már igaz, de egy háziasszony se ücsörögjön/írogasson nap mint nap a monitor előtt 5-10 órácskát, pláne, ha értelmes mondanivalója sincs. A családja bánja.
DogAdventures
A testi munka megszabadít a lelki gyötrelmektől, s ezért boldogok a szegények.
verőce21
Nagy élmény is végigvonatozni Európán, Railjet, EuroCity-, InterCityExpress (ICE) vonatokkal. Csak ajánlani tudom mindenkinek, próbálja ki.
Nagy élmény úgy leszervezni egy kirándulást nagyobb társasággal, hogy saját hálókocsis kupét bérelni a MÁV-tól, amit ráakasztanakmindig egy éjszakai szerelvényre és be lehet utazni vele egész Európát. Éjjelente mindig a zuhanyzós hálókocsiban alszol, utazol, reggelre megérkezel a kiszemelt célállomásokra.
Utazási programnak csak ajánlani tudom mindenkinek! :)
sentinel216
A vonata szállás előtt nem világítják át az utast és a csomagjait. Ki tudja miket pakolt a kofferjába, meg a hírhedt hátizsákba? Egy család cókmókja között rengeteg látra szóló kötvény, egyéb értékpapír elfér. Itthon matolcsi becsomagolt neki, a svájci bankban meg nem kérdezték, honnan a suska.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.