A minap került fel egy videó az internetre, amin az látható, hogy egy BKV-ellenőr ordítva káromkodik egy utassal. Többek között mocskos amerikai ge*inek nevezi. A jelenet rávilágít arra, hogy bizony vannak foglalkozások, amelyek képviselőit a többség nem kedveli, sőt egyenesen utálja.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Meine Ehre heisst Treue
Egy szakma képviselőit nem az egyén, hanem az összesség alapján kell minősíteni, véleményezni.

,,Az emberek azokat az alá-, fölérendelt viszonyokat fogadják el, amiket természetesnek tartanak. Például a szülőt vagy a főnököt. Az ellenőri munkaköröknél nem így van: minimum egyenrangúnak, de inkább nálunk alacsonyabbnak gondoljuk őket, ezért frusztrál, hogy kötelező engedelmeskedni nekik – mondja Szlobodnyik Csaba pszi­chológus."

Nem vonom kétségbe az állítását (lévén nem vagyok szakember), ám ez az utasok részéről egy nagyon rossz megközelítése a történetnek.
Az utas vásárol egy menetjegyet, amellyel a PTK szerint szerződést köt az adott tömegközlekedési céggel. Innentől kezdve mindkét félnek vannak jogai és kötelezettségei.
Ha nincs menetjegye, akkor utasnak sem minősül, probléma esetén emiatt nem is biztos, hogy tudja bizonyítani állítását.
Sokan ,,elfelejtik", hogy akár van menetjegy, akár nem, bármit nem tehetnek meg és nem is kötelező igénybe venni az adott személyszállítási szolgáltatást ( ha nem megfelelő az egyén számára az adott szolgáltatás minősége, minek veszi igénybe??? - itt inkább azokról írok, akik napi szinten ingáznak és habzik a szájuk. Végül is nekik is igazuk van, de ha nem tetszik, akkor más megoldást kell találni.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.