Orbán Viktor tegnap átadta jóbarátja Mészáros Viktor általad is finanszírozott új sertéstelepét, és az eseményről az RTL Klub is szeretett volna felvételt készíteni. Szeretett volna, de “állategészségügyi okokból” kifolyólag nem tehette ezt meg.

Forrás: filmsor.net
Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Uniós százmilliókból épül az új húsnagyhatalom Felcsúton
Flier János 430 milliót kapott a Darányi-tervből, hogy állattartó telepet építsen Felcsúton. Flier János helyi vállalkozó, a helyiek szerint ő kezeli Orbánék földjeit is. Eközben Mészáros Lőrinc is építkezik. Sőt, Alcsúton pékséget és hentesboltot is nyitott a felcsúti polgármester.

Úgy tudjuk, a telep – ahol a fényképünk tanúsága szerint a munkálatok már előrehaladott fázisban vannak – korábban szántó volt. A terület egyébként Mészáros Lőrinc egyik vállalkozásának a telephelye közvetlen szomszédságában található.

A helyiek szerint Flier János kezeli Orbán Viktor miniszterelnök felesége, Lévai Anikó környékbeli földjeit is. A helyiek az Orbán családhoz fűződő jó viszony eredményeként tekintenek arra, hogy Flier János és családja az állami földpályázatokon több száz hektár földet kapott.

Na ezért nemkívánatos az RTL mert megmondja az igazságot !
magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/unios-szazmilliokbol-epul-az-uj-husnagyhatalom-felcsuton-91598
Vasárnapiiskolás
Én az RTL helyébe el sem indulnék riportokra. Olyanokat dobnék össze asztalmellől, hogy két nap múlva sírva könyörögnének egy interjúért...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.