Már csak bérlő a saját otthonában a TV2 sztárja! A Blikk információi szerint Demcsák Zsuzsa (36) válásának vagyonmegosztási része még el sem kezdődött, s úgy tudjuk, nagyon messze vannak az álláspontok egymástól. Egyvalami azonban már biztos: az utolsó közös lakáson sem kell osztozniuk, mivel az is a bankra szállt vissza. A két kisgyermekét egyedül nevelő műsorvezető viszont bérlőként szeretett volna maradni, és maradt is az utolsó közös lakásban, mivel az közel van a gyerekek iskolájához, edzéséhez.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hattorihanna
40 milla devizahitel,az szép összeg lehet mostanság,még ha Zsuzsika 1.5 millát is keres
havonta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
@Horizont: biztos rosszul gondolom, de akkor időtlen időkig "vegetáljak" egy túl nagy házban? akkor adom még áron alul, de megszabadultam és lakunk hárman két szobában ha kell. valamennyit csak lehet rajta nyerni nem? Persze kibicnek könnyű! inkább csak próbálok belegondolni. bocs ha hülyeséget mondtam.
tivoli
@Horizont: ma, 17:01
Legszebb öröm a káröröm..
tivoli
@Horizont: Már megint kötekszel? Te örömködsz Demcsák sorsán.
Ehhez a részhez írtam:
((: Az. Pl. valaki felvett 7 milliót, a lakása ért 10 milliót akkor, évek óta törleszt most a tartozása 13 millió a lakása meg csak 7 milliót ér. Na az mi a csudát tud csinálni? Semmit.Elveszik, elviszik!))
"Na (többek között) ezért nem sajnálkozom Demcsák úrasszonyon már bocsánat érte."
tivoli
@Horizont: ma, 17:52
Azt hiszem, hogy ott kezdődött a nézeteltérésünk, hogy leírtam, Demcsák a férjével, mint család vették fel a hitelt s most, hogy válnak, nem tudja tovább fizetni a gyerekek mellett a részleteket. Ezért vette el a bank a házát.
Erre írtad, hogy nem is sajnálod.
Valszeg nem is tart igényt a sajnálatodra, sőt szégyellné magát, ha vidéki parasztasszonyok gyűjtenének neki hitelvisszafizetésre. :-))
tivoli
@Horizont: ma, 18:41
Egyáltalán miért kell neked mindenben sértő módon állást foglalni? Talán érzéki örömöt okoz, ha bárkit lesajnálhatsz? Te most azzal jobbnak, különbnek érzed magad, hogy Demcsák házát elvette a bank? Van neked valami közöd hozzá?
És igen, zavar, hogy útszéli módon reagálsz az én kőkemény aljas, sértő, bántó beszólásaimra. Mondd, Te tényleg nem veszed észre magad?
Ja, és ne akard eldönteni, hogy ki érdemes és ki érdemtelen úrasszony. Ha egyáltalán tudod mi az, vagy mi a különbség.
hattorihanna
@Senara: A bankok nem nagyon pöcsölnek,ha a pénzükről van szó.Őket nem érdekli hogy celebé volt-e a kégli vagy csak egy mezei melósé...Mondjuk ha előnyös szerződést kötöttek a Demcsákkal,vagyis jó magas áron bérli tőlük az ingatlant,
/de továbbra is a bank tulajdona marad/,akkor akár hosszú távon is benne lakhatnak.
Szerintem Demcsák ezt a kéglit már csak akkor tudja visszavásárolni,ha talál magának valami Andy Vajna féle "szponzort".. ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.