Hiába a jószándék, ha valahol hiba csúszik a rendszerbe. A celldömölki vasútállomáson elkészült a rámpa, aztán korláttal lezárták.

A nyugat.hu fotóján jól látszik, hogy a vasútállomásnál gondosan kialakított mozgássérült rámpát egy korláttal keresztezték, de még egy hulladéktárolót is kitettek a végére, nehogy valakinek csak a korlátnál tűnjön fel, hogy nem tud tovább haladni.

Ilyen akadálymentesített feljárót még nem látott

A lap szerkesztői próbálták elérni a vasútállomást, hogy megkérdezzék, miért nem lehet használni a mozgássérült rámpát, a telefont azonban egyszer sem vették fel.

A Propellernél a cikk megjelenése után jelentkezett a MÁV kommunikációs igazgazósága, akik azt közölték:

A celldömölki vasútállomást és környezetét jelenleg felújítják. A beruházás konzorciumának a MÁV is tagja, azonban a jelenlegi munkafolyamatokban még nem vesz részt a vasúttársaság. A mozgássérültek feljutását segítő rámpa kialakítását, és annak teljes elkészültéig az ideiglenes lezárását sem a vasúttársaság rendelte meg. A MÁV mindemellett tájékoztatta a konzorcium irányítóját, és kérte, hogy tegye meg a szükséges intézkedést a megfelelő lezárás és tájékoztatás érdekében.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Íme a magyar limbó hintó. "Aki átbújik a léc alatt, velünk jöhet" Limbo limbó limbó láz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Nekem ez valahogy a fidesz hozzáállását definiálja! Rokkantak, szegények, munkanélküliek sziveskedjenek már elhalálozni, ne terheljék itt a költségvetést!
silber13
@human: Érmek és egyéb elismerő oklevelek átadása a helyi kórház gipszelőjében, ugyanitt kerül átadásra az MÁV " Arany Mankó" különdíja is.
kecskésmihály
Nincs itt semmi baj. Egyszerűen, csak nem volt annyi korlátnak való anyag, hogy a rámpával párhuzamosan, annak a szélére építették volna. Az a kevés meg ami volt, csak ide volt elég.
tivoli
Szerintem fordítva nézte a szaki a műszaki rajzot. Vagy csak egy közmunkás volt?
zöldszem
Egy kicsi mozgás mindenkinek kell... Lehet Schmitt Pál tervezte és kivitelezte.
1magyar
Tv-ben nyilatkozott valaki, lehet az építő volt, hogy még nincs csúszás mentesítve addig lesz lezárva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.